Referencer

Her kan du se et udvalg af kommentarer fra vores tilfredse kunder og deres kommentarer til vores arbejde. Hvis du har lyst til at give os en kommentar med, så skriv endelig en e-mail til os, så din kommentar også kan komme her på siden.

Ole Curil, OCK-anlæg ApS

“Majbrit hjalp os i mål med bogholderiet i en turbulent periode og har formået at tilpasse sig vores behov på en god måde. Jeg vil anbefale Talknuseren til alle, der har brug for assistance til det lille (og sikkert også det store) virksomhedsbogholderi. Kvaliteten er høj og priserne er rimelige.”

Lars Hylle, Murer

“Majbrit har gennem de sidste 5 år hjulpet mig når jeg har haft problemer med min bogføring. Hun har hver gang jeg har været i tvivl om noget, svaret på alle mine spørgsmål store som små og sammen har vi fundet en god løsning.”

Henrik Lund Pedersen, Skovarbejder

“Majbrit har overtaget bogføringen for mig for ca. 6 måneder siden. Det har været en lettelse i hverdagen for mig og min familie. Jeg har fuld tillid til Majbrit; hun har styr på tingene og overholder deadlines.”

Henrik Jensen, Smed

“Efter en periode hvor min virksomhed oplevede kraftig fremgang kunne min kone ikke længere overse regnskabet ved siden af hendes fuldtidsjob og vi følte derfor, at det var på tide med en ekstern bogholder fik vi Majbrit anbefalet – og vi har ikke fortrudt. Vi har fuld tillid til Majbrit og hendes virksomhed, hun har en professionel tilgang til tingene og overholder alle aftaler.”

Karsten Jensen, Selvstændig

“Vi kan på det varmeste anbefale Majbrit og Talknuseren til at hjælpe med bogholderiet. Det hele foregår i en god, løbende dialog med respekt for vores arbejde og vores (manglende) viden om bogføring.”